Direktlänk till inlägg 11 mars 2018

Barnet - Fiona Barton

Av bockeriorat - 11 mars 2018 16:16

 

Barnet - Fiona Barton

Uppläsare: Anna Maria Käll

Lyssningstid: 12h 7min

 


En kort notis i en tidning med orden "barnskelett upphittat vid byggarbetsplats", väcker känslor hos fler läsare.


Angela och Nick  är gifta och har två barn tillsammans. Dock har förhållandet har testats svårt av den stora sorg som drabbade dem och deras nyfödda bebis.

Nu har det gått så lång tid sedan det hände så förhoppningen om att barnet ska finnas mer eller mindre har försvunnit. Men när Angela läser om det upphittade barnskelettet,  kommer alla minnen till liv igen. Och en undran om det nu är deras barn har hittats.


Kate är journalist av den gamla skolan och har svårt att riktigt förstå sig på sättet att skriva där man bara är ute efter klick och sensationsnyheter. När hon läser om barnskelettet börjar hon göra efterfrågningar om vem det döda barnet kan vara och vad historian som ligger bakom dem är. Hon hoppas på att kunna göra ett bra jobb som bevisar att hon ska få stanna kvar på tidningen som hela tiden skär ned på personalstyrkan.


Emma och Paul är lyckligt gifta, trots att många olyckskorpar inte trodde att deras tjugo års åldersskillnad skulle göra det svårt för dem.

Paul är professor på ett universitet och jobbar mycket. Emma plågas av sitt hemska förflutna, men stöttas av sin kärleksfulle make.


Bit för bit försöker Kate att lägga ihop pusslet med det upphittade barnliket.


Det här en spännande historia med en del oväntade vändningar.


Som alltid läser Anna Maria Käll mycket bra och bidrar även hon till att spänningen stiger ju längre man kommer in i boken.


Den här boken rekommenderar jag till alla som tycker om spännande böcker, men lite av den mer lugna varianten. Det är ingen rafflande thriller.


Lyssna på storytel eller bokus.

Läs på storytel, adlibris eller bokus.




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bockeriorat - 24 juni 2019 08:32

Försöker komma igång att skriva igen, men nu på Instagram, på @bockeriorat titta där om du vill! ...

Av bockeriorat - 1 augusti 2018 12:43


   Stay Metal - Håkan Mattsson & Stefan Hellström Uppläsare: Håkan Mattsson Lyssningstid: 10h 40 min   Kenny "Metal" Bladqvist är en missförstådd och underskattad stjärntrummis som på grund av att ingen annan i världen, Sverige eller ens ha...

Av bockeriorat - 29 juli 2018 08:59


  De vänsterhäntas förening - Håkan Nesser Uppläsare: Reine Brynolfsson Lyssningstid: 15h 29 minuter   Den pensionerade komissarie Van Veeteren ska strax fylla 75 och försöker undvika ett uppmärksammat firande och  grubblar en del över åldr...

Av bockeriorat - 25 mars 2018 12:38

  Ur askan i elden - Peter Robinson Uppläsare: Tomas Bolme Lyssningstid:11h 5min Del 1 i serien om Alan Banks   Polisen i Eastvale har på senare tid fått in larm från kvinnor som har blivit iakttagna när de klär av sig i sina hem. Ingen ...

Av bockeriorat - 3 mars 2018 18:40


  Jag utan dig - Kelly Rimmer Uppläsare: Maria Lyckow Lyssningstid: 10h 24min   Callum ska snart fylla fyrtio och hans liv kretsar kring arbetet på en PR-byrå och att springa på stranden utanför hans hus i Manly, utanför Sydney.    Lil...

Ovido - Quiz & Flashcards